Noniin, nyt pääsemme itse pääasiaan, LC Capen tarinaan. Ainakin tämä osa on Mattin kertomana, mutta seuraavat osat ehkäpä eivät, koska nytkin meinasin monta kertaa kirjoittaa kertojana. Kerron vaikka osan alussa, onko tämä kenen kertomana tms.
mattcape.jpg
Heei, minä olen Matt Cape, perhetavoitteinen kauris. Haluaisin perustaa ison suvun, ja olen päättänyt että minä ja jälkeläiseni kirjoitamme ns. tarinaa tapahtumistamme tänne nettiin. Haluaisin, että ainakin 10 sukupolven tapahtumat tulevat tänne, katsotaan nyt sitten. Elämäntoiveenani on saada 6 lastenlasta, se olisikin aika kivaa 8DD. Luonnepisteeni ovat seuraavat:
Sottapytty 8 Siisti
Ujo           5 Menevä
Laiska     3 Toimelias
Vakava    5 Leikkisä
Marisija   4 Kiltti
Aviopuolisoni täytyy olla ruskeahiuksinen ja hänellä täytyy olla meikkiä. Inhoan sellaisia naisia, joilla on silmälasit. Kuvani taustalla näkyy jo hieman "asuntoani", joten tässä vielä pohjapiirustus:
pohjapiirustus.jpg
Eli tuo pikkupikkuriikkinen huone on vessa, ettei tarvitse olla naapureiden kyttäämänä vessassa. Ruokapöydän tuolini ovat aika... hienot ^^. Mutta tässä vaiheessa pitää ostaa kaikkea halvinta, muuten joutuu vararikkoon..
mattmaalaa.jpg
Kokeilin maalaamista, koska siitä olisi huvia, mutta myös hyötyä. Se on hauskaa, mutta sillä ansaitsee rahaa ja luovuuspisteitä. Maalailinkin jonkin aikaa, mutta en onnistunut tekemään yhtäkään taulua valmiiksi, kun kyllästyin yksinäisyyteen ja kääppäilin kaupungille. Jospa sieltä löytyisi puhetovereita.
mattistuupenkilla.jpg
Meninkin syvien harkintojen jälkeen puistoon, istuskelemaan penkille, katselemaan kukkasia.. no ei, oikeasti vilkuilin kokoajan, näkyisikö kauniita naisia..
raijaistuupenkilla.jpg
Tälläinen nainen tulikin istumaan viereeni.. Muuten ihan soma, mutta tuo nenä ei ole ihan huippulaatua, menettelee.. Nainen esittäytyi Raijaksi, ja vaihdoimmekin numeromme, ihan varmuudeksi vain..
kiharahiuksinenemily.jpg
Vaihdoin tonttia, koska enempää naisia en puistosta löytänyt pitkään aikaan. Onneksi tajusin mennä pelaamoon. Siellä, siellä oli näin kaunis ruskeahiuksinen nainen! Melkein juoksin hänen luokseen, haluan jutella hänelle, haluan hänen puhelinnumeronsa haluan.. haluan hänet aviopuolisokseni! Onneksi nainen, joka esittäytyi Emilyksi, ei keriinnyt potkia pakoon ja pääsin hänen juttusilleen.
emilytorjuu.jpg
Mutta pian Emily torjui minut..: "Öhh.. Emily?" "Niin?" "Miellyttääks "maisema" sua : DD?" "Kehtaatkin kysyä! Ei todellakaan! Luulin että tajuaisit edes jotain, pölvästi, mutta et tainnut tajuta että minä juttelin kanssasi vain kaverimielessä!" Siinä meni sekin nainen sivu suun, vaikka voisihan sitä puhelimella vielä yrittää..
mattlaulaa.jpg
Pian meninkin laulamaan, yritin tietenkin hurmata kaunokaisia "hyvällä" lauluäänelläni.. Kaikki jotka edes kävivät karaokehuoneessa, lähtivät kyllä kädet korvilla pois.. Lähdinkin sitten lapsimaan nälkäisenä, likaisena ja surullisena ilman minkäänlaista ihastusta kotiin.. Kaikki vain hylkäsivät minut..
mattetsiitoita.jpg
Kotona sitten selailin päivän lehteä, jospa sieltä löytyisi jonkinlainen työ.. Eihän sitä ilman työtä voinut olla, kyllä sitä rahaakin tarvitsi.. Päädyinkin sitten "Tiedustelu" uralle, toimenkuvana ensin rikospoliisi..
mattjapaketti.jpg
Tämmöisen soman paketin Rod Huble-niminen mies toi minulle. "Mitähän siellä on! Pakko avata heti!" ajattelin.
mattpelaatietsikal.jpg
Ja mikäs muukaan sielä oli kuin tietokone! Ja mukana vielä The Sims 3! Kyllä minä yllätyin, ja tätä kyllä pyydän säilyttämään kaikki 10 sukupolvea! Jos muistan..
mattkattelee.jpg
Pian treffipalvelukin tuli käymään. Kuin aistisi, että minun naisasiani ovat huonosti.. Käytin sitten aivan liikaa rahaa hänelle, ja tässä tulos:
tummaihoinen.jpg
Vaatteet ja hiuksethan saisi vaihdettua ja leikattua ja värjättyä jne. Mutta minusta ihan kaunis, harmittelen vain tuota nenää, siitä en pidä.. Juttelimme hetken ja vaihdoimme puhelinnumerot, kunnes hän lähti, hänkin olisi yksi "ehdokkaista".. alempana oleva marianne ei ole sama, se vain näyttää näissä kuvissa. otin tästä henkilöstä sellaisesta kuvakulmasta kuvan, että näyttää kuin he olisivat sama henkilö, mutta tämä on Jaana ja hänellä on paaaljon ällöttävämpi nenä
mattpyytaatreffiseuraa.jpg
Käytin vielä viimeisetkin simelonini sokkotreffiseuraan, (jäi vain 8 simelonia..) ja tulos olikin...
sokkotreffiseura.jpg
...järkyttävämpi kuin edellinen.. Suorastaan kamala.. Sinne meni viimeisetkin simelonini..
lihavoileipa.jpg
Lihavoileipä. Nammm. Lempi herkkuani!
mattpelaamossaistuu.jpg
Tuttu paikka, tuttu paikka. Menin nimittäin taas pelaamo Onnenkantamoiseen, kun sielä niitä kauniita naisia näytti olevan.
irinaoranssihiuksinen.jpg
Tämmöinen nainen Onnenkantamoiseen kävelikin. Vaikka onkin tummaihoinen, hän on todella kaunis! Hius- ja vaatemaku ovat kyllä aika huonoja, mutta nehän saisi vaihdettua. Menin oitis juttelemaan naisen, Irina Carlsonin kanssa. Meillä meni ihan hyvin, mutta kun Irina kieltäytyi ystävyyshalauksesta, lähdin kotiin väsyneenä rankan päivän jälkeen.
mattmeneeautoon.jpg
Kotona en kauaa keriinnyt yksin olla, kun Irina jo soitti kuulumisia, ja pyysikin Stadille. "Tulen tietysti!" Päiväkirjassani lukee näin:
Rakas päiväkirjani
Sori, etten oo kirjotellu sulle pitkään aikaan. Mutta, äsken kun olin Irinan kanssa stadilla, meillä meni tosi surkeesti. Hän loukkaantui ystävyyshalauksita, ei suostunut kertomaan itsestään, esim. rahatilannetta, ammattia jne. Hän vain jutteli muiden miesten kanssa, ja jos puhuin hänelle, hän kuunteli sen mahdollisimman nopeasti, ja sitten lähti äkkiä pois juttelemaan muille. Tiedän, olen mustasukkainen ja ärtynyt, mutta tuo ei ole enää reilua. Lähdin sitten samantien, sanomatta mitään Irinalle, kun hän jo huuteli "Matt, mihin sä meet?". Tein kyllä virheen, nyt en voi enää mitään, mutta huusin vain takaisin vihastuneena "Mieti sitä ämmä!". Olin juuri soittamassa taksia, koska kävellä en halunnut ukkosessa ja sateessa, kunnes näin yhden kauniin naisen. Hän oli vaaleahiuksinen, mutta mielestäni ihan söpö... Ikävä kyllä Irina olisi parempi, mutta häntä, pettävää ärsyttävää ****a en halua nähdä, en sitten enää ikinä! Emme kerinneet vielä kunnolla jutella, kun Irina meinasi tulla luokseni, ja kerroin asian nopeasti, hän vain sanoi: "Juu, ymmärrän. Minulla on ollut samanlaista! Tässä." ja antoi paperilapun jossa luki hänen puhelinnumeronsa. Aah, huomenna töitten jälkeen voisisinkin soittaa tuolle salaperäiselle naiselle, joka ei vielä edes nimeään paljastanut.. Mutta, menen nyt nukkumaan koska olen todella väsynyt. Mooikka!

mattsoittaa.jpg
"Aah, juu! Kyllä minustakin.. Niin.. Ai MITÄ!? Onko.. Onko Aili-naapuri kuollut? Vooih voi sitä raukkaa se oli niin kiva pirteä mummo.. Niin.. Juu tuota mutta nyt minun täytyy lopettaa.. Juu, pitää lähteä pian töihin. Heippa, mä soittelen illalla!" Soitinkin siis naiselle, Saila-Tiinalle (en sitten välillä jaksa kirjoittaa koko nimeä niin kirjoitan S-T) koska heräsin liian aikaisin ja jäi sen verran aikaa. Saatiin ainakin juteltua niitä ja näitä, ja hiemna juoruiltuakin.. Voi Aili raukkaa, se on mielessä vieläkin kun hän toi minulle pullakahvit ja jutteli kanssani kun olin pieni.. Asuin pienenä siis tällä samalla tontilla, talomme vain paloi ja muutimme vähäksi aikaa muualle, kunnes vanhempani tippuivat huvipuistolaitteesta ja menehtyivät.. Sitten muutin tänne. Äh, turha nyt noita on muistella, minulla on uusi elämä edessä, enkä halua muistella entisajan juttuja!
mattsuihkussa.jpg
"Äkkiä, äkkiä pitää peseytyä! Saila-Tiina lupasi tulla tähän aikaan, hän on täällä näillä minuuteilla! Miksi sen typerän pomon piti pitää minua ylitöissä!" ajattelin peseytyessäni hurjan nopeasti töiden jälkeen.
sailasyo.jpg
"Namm, teetpäs hyvää hyytelöä!" S-T sanoi. "No en mä ny tiiä.. Sori et mulla ei oo kunnon huoneita." Mutta siihen ne positiiviset asiat loppuivatkin.. Kukaan ei pidä minusta.. S-T haukkui minut ihan kunnolla.. Äh, en halua puhua siitä. Joka tapauksessa kamalaa riitelyä se oli.. Kerron myöhemmin, ehkä. Töistä tullessaan ylennyin, mutta olinkin todella "hurjalla" päällä. Vaikka olinkin hikinen ja aika nälkäinen, lähdin vain kävelemään kaupungille. Nyt on kyllä pakko löytää nainen! Antakaa nyt sen verran armoa sielä taivaassa, että tuotte eteeni naisen joka käpertyisi kainalooni koska vain!
marianne.jpg
Voih, tuo nainen voisi olla oikea! Vaate- ja hiusmaku taas huonompaa laatua, mutta viis siitä! Pliis, antakaa minulle nyt tämä nainen! Nainen on siis nimeltään Marianne ja todella kaunis tummaihoinen nainen! Vaihdoimme puhelinnumerot, voisi sitten soitella. Kotona meninkin jo töihin ja töistä tullessa kutsuin Mariannen meille. Meillä synkkasi hivin, kunnes..
mariannejamattsuutelee.jpg
Tuli minun ensimmäinen suudelmani, ensisuudelmani koko maailmassa, ja ensisuudelmani Mariannen kanssa.<333 Se oli ihana kokemus.. Mutta sitten kello oli Mariannen mielestä liikaa, ja hän lähti kotiin.. No ensikerralla suurempaa sitten.. Töiden jälkeen huomasin, että olin saanut flunssan.. Pienen levon jälkeen silti kutsuin Mariannen kotiini, koska halusin niiin nähdä hänet ;-))
mariannejamatthalaamuuttaa.jpg
Pian Marianne muuttikin yhteen kanssani.<33 Ja toi mukanaan 16 050 simelonia!
mariannentavarat.jpg
(Sori jos kuvasta näkee että rakennustilassa otettu, piti "laittaa" valoa rakennustilassa koska oikeasti oli keskiyö niin tavarat eivät olisi näkyneet pimeässä) Ja repussa hänellä oli vaikka mitä arvotavaraa, nuo mitkä kuvassa ovat! Niitten myynnistä saimme 12 853$.. Eli yhteensä n. 29 000 ;->> Aika kivasti rahaa, mutta pääasia että minulla on maailman nätein, rehellisin ja ihanin nainen! Laitan kuvia ja esittelykierroksen talosta sitten, kun on valoisampaa. Mutta tässä hieman Mariannen tietoja: Mariannella on perhetavoite, niinkuin minullakin. Hänellä on aika.. ällöttävät mieltymykset ja inhokit, mieltymyksenä kilot! ja uimapuvut, inhokkina muokatut hiukset.. Elämäntoiveenakin hänellä on sama kuin minulla, hänkin haluaa saada 6 lastenlasta. Ai niin, Marianne on töissä löysäilyuralla, ja on sen huipulla : >>. Joten 1400 simelonia hänen päiväpalkka ;-))
uusimarianne.jpg
Marianne hieman muuttui (?) Hiukset täysin erilaiset, ja laittoi myös meikkiä, kun hänellä valmiiksi sitä ei ollut lainkaan 8D
yrittaasaadavauvaa.jpg
Pian mansikkalakanat saivat kyytiä, kun rupesimme tekemään muutakin kuin halipusua.
kosiitms.jpg
Mitähän tässä tapahtuu?? Mitä ihmettä teen : DD. Arvatkaapa. Kaksi kertaa.
nayttaasormusta.jpg
Aivan oikein, halusin kihloihin... Mutta, ikävä kyllä..
sormus.jpg
Ikävä kyllä ja ikävä kyllä.. Se oli pelkkää hämäystä, Marianne suostui, tietenkin!
uusisormus.jpg
Mitäh? Sormus vaihtui? Juuri niin, menimme saman tien naimisiin, mitä sitä nyt mitään juhlia järjestettäisiin..
talo.jpg
Ai niin, lupasin esitellä teille talomme. Noh, tuossa se on ulkoa päin, ei järin kaunis, mutta kelpaa nyt hetkeksi aikaa kun ladattuja ei ole (varsinkaan rakennusjuttuja) oikein yhtään vielä..
makuuhuone.jpg
Aloittakaamme makuuhuoneesta. Lakanat jo näittekin, mansikan kuviahan niissä. Lattia tuollainen vaaleanpunasävyinen, ja tuollainen moderni valkopunainen vaatelaatikosto.
ekavessa.jpg
tokavessa.jpg
Vessa. Niinkuin näkyy, sisustettu sinisin ja punaruskeiden sävyjen kanssa. Siisti huone, ainakin näin aluksi kun lapsosia ei ole.
olohuone1.jpgolohuone2.jpg
olohuone3.jpg
olohuone4.jpg
Olohuone. Tietokone, (se vanha joo, minkä sain lahjaksi ;--) ) TV, "riippusohva" (millaisia Marianne muuten rakastaa), kirjahylly ja muuta roinaa, shakki, piano ja maalausteline.. Tämä on täynnä kaikenmaailman värejä, mutta vihreää olisimme käyttäneet enemmänkin jos mahdollista olisi ollut.
eteinen1.jpg
eteinen2.jpg
Eteiskäytävä. Naulakko, musiikkia ja pöytä lautapeleille. Huone, jossa on vähiten tavaraa kokoon verrattuna ;>.
keittio1.jpg
keittio2.jpg
keittio3.jpg
Keittiö. Keltaisen ja valkoisen värein. Ihanan kirkas huone.
juomaautomaatti.jpg
Juoma-automaatti. Ahh, namm. Parasta mitä keittiöstä saa. Minun ideani, ja toteutettiin ;>>
mattliemisoppa.jpg
Minun tekemää liemisoppaa. Aika karmivan näköistä, mutta mielestäni tosi hyvää!
[kuva kadonnut]
Pian Mariannen suosittelusta lähdimme shoppaamaan. Ostimme myös muille, tuleville sukupolville hieman vaatteita, mutta 10 sukupolven ajan sukumme tulee menemään vielä miljoonia kertoja shoppailemaan. (Naisaikuisen arkivaatteet eivät tulleet peliin O___o.. Joten Mariannella ei ole ainakaan vielä uusia vaatteit
 
Pari kuukautta myöhemmin

mahakasvaa.jpg
"O-olen raskaana! Aivan ihanaa! Mahassani kasvaa pikku tyttö tai poika. Vooi että kun se on varmaan söötti kun sillä on niin komea isä ja.. ja.. ja..." Nyt olen siis isä, vaikka tässä vaiheessa Marianne ei asiaa minulle ollut vielä kertonut.
antaalahjan.jpg
"Tässä. Ota. Sillä kerron selityksen vaatteisiini ja yhtäkkiseen lihomiseen." Avasin pakettini jännittyneenä. Mitähän Marianne on nyt keksinyt!? Ja paketissa oli tutti. Olin aivan pälkähällä. Näin iso paketti, mutta pieni tutti vaan sisällä. Mitä sinä nyt ajat takaa?
"Matt. Tajuat kai, tai sitten et, mutta olen raskaana. Olet pikkutytölle tai -pojalle nyt isä. Mahani vain kasvaa niinkuin vauvakin. Ja nämä ovat raskausvaatteet, pidän niitä kunnes vauva syntyy."
"Olet raskaana! Oooleeenko minä ISÄ! Oihh! Koska sait tietää!!! Mikset ole heti kertonut!"
"En viitsinyt herättää sinua. Se oli n. puoli neljän aikaan yöllä, kun heräsin siihen että jokin potki vatsassani ja vatsani oli todella suuri. Tein raskaustestin, ja raskaana siis olin."
mahakasvaataas.jpg
"Oho! Taasko!" Marianne ihmetteli itsekseen väsyneenä. "Ai! Aiih! Tuo kutittaa, vauva : DD!"Marianne siis heräsi siihen, kun hänen mahansa oli taas kasvanut, entistä paljon suuremmaksi, ja vauva potki nyt paljon lujempaa.
possoo.jpg
Tässä perheemme uusi lemmikki, musta uroskissanpentu, Pössöö. Tuo enemmän "suomalainen" (tykkään enemmän ulkomaalaisista nimistä) nimi tulee mun entisestä mustasta uroskissanpennusta, joka jäi auton alle maaliskuussa, hänen nimensä oli Pössöö.
possoosyo.jpg
Tässä Pössöö syö ensimmäistä kertaa ruokakupistaan, joka on hänen kokoisensa (:
spagetti.jpg
Onpas kieltämättä oudon näköistä tämä Mariannen tekemä spagetti ja jauhelihakastike. Lihapullia joukossa!
possoohiekka.jpg
Taas näitä Pössöön ensijuttuja, mutta hänhän onkin rohkea ja.. ja.. älyllinen >___<.. eikun.. älykäs.. joo. niin rohkea ja älykäs, ihan automaattisesti meni makaamaan omaan petiinsä, leikki leluilla, söi kulhosta ja kävi hädällä hiekkalaatikossa!....
mariannenukkuuruuankans.jpg
....ja samaan aikaan Marianne nukkuu lihapullaspagettejen joukossa.
mariannesynnyttaa.jpg
Ja pian olikin synnytyksen aika. Ja minä nukun ;-SS. Joka tapauksessa naapuritkin heräsivät katsomaan miksi Marianne kirkuu, mutta minä nukun niin sikeästi että en herää vaikka olen samassa huoneessa ;/.. Joka tapauksessa heräsin kuitenkin...
mattinsylissatytto.jpg
Tuollaisen tyttövauvan, Miranda Capein, isä nyt olen. Todella söpö, eikö? Ja peri minun ihonvärini ;>>. Mutta, yhtäkkiä Marianne rupesi uudelleen kirkumaan (??!!)
mariannensylissapoika.jpg
...ja syntyi siis kaksoset. Tässä poika, Keith Cape, joka peri myös ihoni. Ja ilman juustokakkua tulivat nuo kaksoset. Voikun söpöä!
marianneposti.jpg
Laskuja, laskuja laskuja... Ei ikinä mitään kivaa!
marianneoksentaa.jpg
"Yääk! Oliko aamuiset kananmunat huonontuneita, vai olenko tulossa kiepäksi! Hyiii! Inhoan enemmän kuin mitään oksentamista!"
mariannelumiukko.jpg
Mariannea rupesi vissiin lapsettamaan, kun hän säntäsi juosten ulos ja teki lumiukkoa..
marianneoksentaataas.jpg "Taas! Hyijje! Nyt tuntuu että voisin olla jopa taas raskaana, koska niskanikin ovat kipeät.."...
mariannemaha.jpg
"...ja nyt se on satavarmaa, koska "lihoin"kin yhtäkkiä, ja tiesin olevani raskaana", marianne ajatteli
vanhemmatlukee.jpg
Vaikka kaksoset ja Pössöö olivatkin välillä hankalia, ja raskaus eteni huimaa vauhtia, vanhemmat saivat välillä opiskeltuakin..
mattjakeith.jpg
Sitten olikin synttäreiden aika. Ensin puhalsi Keith, ja sitten Miranda.. Tälläisiä söpöliinejä heistä tuli:
keithtaapero.jpg
Keith Cape. Oiiiiiii kun söötti! Eikös (:. Hän on vesimies, ja tässä luonnepisteet:
Sottapytty 6 Siisti
Ujo 5 Menevä
Laiska 3 Toimelias
Vakava 5 Leikkisä
Marisija 8 Kiltti
mirandataapero.jpg
Miranda Cape. Myös söötti (:. Hänkin on vesimies, ja luonnepisteet aivan samat. Joten en niitä toiseen kertaa rupea tähän laittamaan. (Älkää välittäkö, Mirandan hiukset vaihtuvat luultavasti vasta ensi osassa, koska jouduin silloin poistamaan ladattuni ja olen unohtanut ladata taaperopeilin, tai jos unohdan sen ja se kasvaa jo lapseksi niin sitten kasvaa.)
mariannepussaa.jpg
Tähän söpöön pussauskuvaan onkin hyvä lopettaa. Vaikka Keith ei taidakaan kovin välittää äidin pussailusta.. Siinä siis oli LC Capen ensimmäinen osa (:. Kommentoikaa (tuossa alhaalla siis saa kommentoida), muuten en jatka tätä tarinaa, koska jos ette kommentoi niin en tiedä, lukeeko kukaan tätä. Rakastan gallubbeja, ja niitä tullaan näkemään monissa muissakin jaksoissa/jaksojen lopuissa. Joten tähänkin tälläinen: (Minun ehdoton suosikkini on Keith :>.)
P.S. Olen muuten nyt lisännyt kaikkiin huoneisiin tapetit, kun ne unohuivat aijemmin. Niitä näkyy jo joissain kuvissa, mutta talon esittely kuvissa niitä ei vielä ollut.


Kumpi on mielestäsi TÄLLÄ hetkellä söpömpi kaksosista?
Keith
Miranda
tilanne