Kerroin tästä jo joillekkin, mutta kerrotaan nyt sitten kaikille. Eli periän sisaruksista emme tule kuulemaan MITÄÄN enää koko legacyn aikana. Se siksi, koska 1. Lapsia on liikaa, en jaksa käydä yhdelläkään yliopistoa, ja enkä etsiä puolisoa ja tehdä lapsia kuin perijälle. 2. Kadenin ja Jimin asuun tuli joku bugi, jouduin poistamaan ne simit. Mutta sen lupaan, että seuraavat sukupolvet käyvät ainakin jotkut yliopiston, ja perijän sisaruksistakin kuullaan. Kiitos ja anteeksi, aloitetaan viides,  noin kolmekymmentäkuvinen osa.

snapshot_d53c6dc2_558f85ca.jpg
Kuka? Kuka? Kuka?! Kuka on perijä! Kerro jo, mizy! Tämä ruman talvitakin ja housujen omistava sim on siis perijä. Mutta kuka hän on!

snapshot_d53c6dc2_d58f8664.jpg
Etteköhän te nyt jo tunnista? Sievä tyttönen...

snapshot_d53c6dc2_d58f86c8.jpg
Nyt teidän on pakko tunnistaa. Paulettahan tämä, palasi Capeiden perheeseen onnellisena ruma tak..
"Hiljaa mizyka! Kuka lie oletkaan! Älä jaksa enää puhua takistani!"
Kertojahan minä... Mutta kylläpä neiti on nyt pahalla päällä..

snapshot_d53c6dc2_158f89fd.jpg
Tässä Pauletta pienen muodonmuutoksen jälkeen, poseeraa tyylikkäästi mahtavassa paikassa, vessassa! Blondit hiukset, tähtihuppari ja farkkuhame = Pauletta Cape, perhetavoitteinen opetusuran huipusta haaveileva naikkonen. Hän - niinkuin muutkin Matt Capen lapsista, keskeytti yliopiston, ja tuli perijänä takaisin Capeiden perheeseen jatkamaan sukua.

snapshot_d53c6dc2_558f8b29.jpg
Saman tien Viivi vaihtoi tyyliään hieman mummomaiseksi, vaikka mummo vielä ei olekaan. Ihme kyllä, rakastaa Mattia kuin ikäistään, vaikka Matt onkin jo vanha papparainen. Viivi myös pitää nykyään hiuksiaan auki, eikä harjaa niitä kovin usein - hieman sekaiset hiukset johtuen tuosta.

Tiedoksi, tämän kuvan jälkeen kuvat ovat uudesta talosta, ja uusi talo esitellään tämän jakson jälkeen ilmestyvässä taloextrassa.

snapshot_d53c6dc2_158fd7eb.jpg
Tässä nyt kuitenkin kuva ulkoapäin talosta, tiedän, hyvin epäonnistunut, kattoja automaattijutussa tuli ihan liikaa, mutta itse en jaksanut ruveta vänkäilemään, niin huono kattojen kanssa kun olen. mutta sisältäpäin olen ihan tyytyväinen, ulkokuorihan ei kerro kaikkea (: Nyt taas, tarinaan.

snapshot_d53c6dc2_d58fd914.jpg
Nyyh.. Kehtaatkin Paulette, hymyillä.. Nimittäin, Pössöö joudutaan antamaan poliiseille, jotkahoitavat hänet uuteen kotiin.. Pössöölle ei ole tilaa udessa talossa, ja hänet unohdetaan usein tyystin, kun pitää tehdä kaikkea muuta.. No, pitää yrittää tottua, ehkä sitten JOSKUS voin taas hankkia jonkun eläimen Capen sukuun..

snapshot_d53c6dc2_b58fd994.jpg
Viimeiset halipususysteemit by Pauletta & Pössöö ;<<

snapshot_d53c6dc2_358fd9ef.jpg
;<< Hei hei, Pössöö, ja anteeksi! Rakastamme sinua hirrveästi, mutta kun perääsi emme pysty katsomaan niin.. heihei ;< <3

snapshot_d53c6dc2_358fdaac.jpg
"Noh, rakas Pauletta, kutsuisisitko poikaystäväsi meille, että minä ja isäsi näkisimme hänet?"
"P-poikaystäväni?!"
Paulettarakas, minähän sanoin sinulle yliopistolla, että katsoisit hieman poikienkin perään, mutta yksi ei ollut kuulevinaankaan..
"Ai eikö sinulla ole vielä poikaystävää!?! Nyt me kyllä erehdyimme kanssasi perijäksi, yksi ei ole vielä edes poikaystävää hankkinut.."
"Noniin mutt.."
"Koitakin etsiä poikaystävä itsellesi. Sinun täytyy jatkaa sukua, eikä olla sinkkuna koko aikuiselämää!"

snapshot_d53c6dc2_358fe02f.jpg
Keskustellessaan äidilleen Pauletta tajusi asian vakavuuden. Hänen täytyi jatkaa sukua. Niimpä hän soitti heti ennustajaeukon kyläilemään.
"Ömm, haluaisin itselleni miehen, joka olisi komea, luova ja hyvä ruoanlaittaja, suosisitko minulle sellaisen miekkosen?"
"No voihan sitä yrittää."
"Noh, etsitkö minulle sen miekkosen!?!"
"Anna rahat ensin."
"Ai pitääkö tästä maksaakin? No tuossa." Pauletta ei vaivautunut antamaan kuin 6 simelonia, ei hänellä ollut varaa 5 000 simeloniin, millä olisi kuulemma saanut luksusmiehen.

snapshot_d53c6dc2_d58fe1e9.jpg
"Hei kaunis nuori neitonen! Mentäiskö.. tonne.. makuuhuoneen puolelle?"
"Että kehtaatkin! Sinä ällöttävä, vastenmielinen, köyhä taidoton p*ska, mitä teet edes täällä!? Ja luulet vielä minun sinun kanssasi.. Älä luulekaan! Häivy silmistäni!"
Silti, vaikka ennustajaeukko olikin tuonut Capeiden pihalle tuollaisen ällötyksen, Pauletta ei voinut vastustaa kiusausta ja maksoi ennustajaeukolle vielä toiset 6 simelonia, ja nyt näytti lupaavalta.

snapshot_d53c6dc2_358fe0b9.jpg
Ei nyt mikään maailman kaunein, nenä aika vastenmielinen, samoin ylähuulta tuskin on, mutta saa luvan kelvata. Ainakaan Pauletta ei väittänyt vastaan. Mies esittäytyi Nikoksi, jonka sukunimeä en muista, mutta perhetavoitteinen mies hän on.

snapshot_d53c6dc2_158fe116.jpg
"Niin, olin todellakin hyvä matematiikassa ala-asteella. Yläasteella hyvä että edes koskin siihen vastenmieliseen kirjaan, samaisen aineen läksytkin lunttasin kaverilta tunnin alussa.. Luovuus on tosiaankin alaani, ruoanlaitto ei nyt niinkään." Pauletta vain nyökkäili mukana, eihän hän kehdannut sanoa että piti enemmän hyvin opiskelijoista, kuin lunttaavista kovistelijoista. Muuten juttu luisti nuorukaisilla oikein hyvin. Ikäväkyllä Niko lähti edellisen keskustelun jälkeen lapsimaan kotiin, oli kuulemma niin myöhä ja kylmä..

snapshot_d53c6dc2_b5909254.jpg
Pauletalla ei ollut ruoanlaittopisteitä lainkaan, siispä hän ei jaksanut muuta tehdä kuin nuudeleita lämmittää mikrossa. Voihan se olla hyvää, muta ehkä kannattaisi jotain muutakin opetella tekemään.

snapshot_d53c6dc2_b59094fc.jpg
Opetusura, opetusura.. Ole nyt siellä!! Mutta eipä ole. Muuhun työhön Pauletta ei ole ryhtymässä, se on selvää se. Töiden etsinnön jälkeen Pauletta pyysi Nikoa käymään luonaan puhelimen välityksellä, mutta selvisikin, että Niko asuu ulkomailla. Niko kuitenkin lupasi tulla kolmeksi päiväksi, mutta vasta seuraavana päivänä lennolla..

snapshot_d53c6dc2_f5909884.jpg
Viivi jutteli usein syödessään mielikuvitusystävälleen Carinalle. Tällä kertaa hän puhui uusista korkokengistään, jotka menivät ensimmäisen käytön jälkeen rikki.

snapshot_d53c6dc2_1590993d.jpg
Pian Viivi huomasi olevansa hiukan pyöristynyt jatkuvan napostelun takia, joten rupesi kuntoilemaan. Kyllä kiloja lähti, ja monia.

snapshot_d53c6dc2_15909add.jpg
Pian tulikin yö, ja Pauletta nukkui sikeästi. Hän näki levottomia painajaisia Nikosta, joka murhasi Pauletan vanhemmat ja varasti kaiken omaisuuden. Onneksi se oli pelkkää unta. Huomenna Niko silti tulisi, mutta ei murhaajana, tuskin ainakaan :D

snapshot_d53c6dc2_1590a327.jpg
Paulettaraukka heräsi aivan liian aikaisin, ja tekemisenpuute iski heti. Aamu toimet oli tehty, lenkillä oli käyty, kahvit juotu.. Pian hän keksi nerokkaan idean, ja rupesi kirjoittamaan romaania läppärillään. Siitä voisi tulla jättimenestys, tai sitten paha moka, ken tietää, Pauletta voisi mennä kysymään barbielta koska Kenhän tietää.

snapshot_d53c6dc2_1590a564.jpg
Mattkin sai kokea pettymyksen, hän oli selaillut edellisenä aamuna Sim-mäistä Pörssiä, jossa luvattiin katsastettu luksusauto vain sadalla simelonilla, ja Matt tietenkin meni ostamaan sen. He lupasivat toimittaa sen mahdollisimman nopeasti, ja aamuhämärässä hän näki pelkän ruosteisen rämän. Ja kun hän katsoi taskulampunkin kera - se oli ruosteinen rämä. Noh, ei auttanut kuin yrittää korjata sitä, mistä sitä tietäisi jos sen saisi korjattua loistoautoksi.

snapshot_d53c6dc2_3590a837.jpg
Ei hän autoa kauaa jaksanut korjata, pian hän meni hoitamaan Viivin istuttamia mansikoita, mutta saikin ne yllätys yllätys - kuihtumaan ja kuolemaan, olihan talvi.

snapshot_d53c6dc2_b590edb0.jpg
Nikon saapuessa Pauletta pyysi hänet heti istuutumaan parturintuoliin, Pauletta halusi hieman muokata
hänen hiuksiaan.

snapshot_d53c6dc2_7590edde.jpg
Mutta tämähän on kauheaa! Pauletta.. Hei haloo Pauletta! Mitä menit tekemään.. Ei miehillä kuulu laittaa meikkiä, varsinkaan tuollaista pellamaskia.. Hyvä ettet koskenut hiuksiin, se olisi ollut katastrofi.. Miten sinä tämän nyt korjaat Nikolle?
"Niko.. Anteeksi, innostuin vähän ja pilasin naamasi.. Saanko, tämän kerran, yrittää uudestaan?"
"Mitä teit naamalleni!! Ai.. no.. hyvä on, mutta jos vielä epäonnistut, en halua nähdä sinua enää koskaan!"

snapshot_d53c6dc2_d590ef67.jpg
Nyt Pauletta sai näytettyä Nikolle, mikä hän on. Ei hänen tarvinnut kuin pestä Nikon naama ja muokata hiuksia. Näin komea uros Pauletan ihastus on, ei nyt välitetä tuosta nenästä ja ylähuulesta. Lapsista voi tulla omaperäisiä, mutta eihän sitä tiedä. Jos niitä lapsia siis tulee. Nikon kanssa siis, eihän ensisuudelmiakaan ole vielä jaettu.

snapshot_d53c6dc2_7590ef9c.jpg
Mutta hetken kuluttua se ensisuudelma tulikin. Pauletan ensimmäinen suudelma koko elämässä, ja ensimmäinen suudelma Nikon kanssa. Söpöä, pieniä punaisia sydämiä leijui pitkin taivasta vielä kauan suudelman jälkeenkin.  Kauaa nuori pari eivät pikku pusuja heitelleet, pian he suutelivat intohimoisesti
pitkiä pusuja, tai no suudelmia ;D

snapshot_d53c6dc2_9590ec78.jpg
älkää välittäkö, lumi suli simitunniksi pois ja satoi uudestaan, siksi tuossa ei ole lunta :D
"Niko..?"
"Niin, söpöläiseni" 
Oiii kuinka romanttista!
"Tuota.. Voisitko muuttaa luokseni? Rakastan sinua hirveästi.."
"Tietenkin, söpöläiseni!".........

snapshot_d53c6dc2_d590f2a9-1.jpg
"Oi rakkaani, kiitoskiitoskiitos! Olet niin ihana! Menen heti kertomaan tämän vanhemmilleni! Olet ihana!!"
"No en nyt tiedä. Itse olet maailman söpöin ja romanttisin nainen, ketä olen koskaan tavannut!"

snapshot_d53c6dc2_f590f659.jpg
Myöhemmin samaisena iltana Pauletta kosi Nikoa. Se, suostuuko Niko kihloihin selviää...

...seuraavassa osassa, älkää kuvitelkokaan, että kertoisin sen nyt! Ja ennen seuraavaa osaa on taloesittely, joten joudutte odottamaan. Kommenttejakommenttejakommentteja, ja ladattuja saa kysellä, mutta kaikkia en muista. Toivottavasti tässä oli kaikki mitä piti sanoa.. No, nähdään taas extrassa, vaikka kommenteissa näemmekin.